Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Η Εύη Βατίδου και οι άστοχοι χαρακτηρισμοί: Ποιο μοντέλο παρομοίασε με αγελάδα; (video-pic)

Σε ένα ομολογουμένως άστοχο σχόλιο προέβη η Εύη Βατίδου, με αφορμή την παρουσία του Lewis Hamilton και της Winnie Harlow στο νησί των Ανέμων.

Η Βατίδου παρομοίασε το supermodel που πάσχει από λεύκη με… αγελάδα.  Όταν ξεκίνησαν να περιγράφουν το θέμα στην εκπομπή Summer Style, δημοσιογράφος της εκπομπής την χαρακτήρισε «Δαλματίας», με τους συνεργάτες να τον επιπλήττουν για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολύ περίεργη η όψη της», είπε στην αρχή η Βατίδου.

Και συνεχίζοντας τόνισε πως τη συνάντησε μαζί με την κόρη της: «Το Σάββατο, εκεί που περπατούσα μαζί με την κόρη μου, βλέπω αυτή την κοπέλα, που δεν την ήξερα, και λέω στην κόρη μου “Α κοίτα! Αυτή η κοπέλα είναι σαν αγελάδα”» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Το σχόλιο της μάλιστα συνέχισε αναφέροντας: «Έχει κάνει το μεγαλύτερό της ελάττωμα, πλεονέκτημα».

Μεταξύ άλλων, η  ίδια περιέγραψε πώς ενεργούν όσοι ασχολούνται με τον χώρο της μόδας αλλά και με την βιομηχανία ομορφιάς γενικότερα.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Το Καρπενήσι είναι το αγαπημένο τους μέρος! (4 pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη γιος διάσημου ηθοποιού για δεκάδες επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντοπούλου για Παππά: Συγχαρητήρια στον υπουργό… Διαστήματος κ’ Διαπλοκής