Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συνελήφθη πασίγνωστος επιχειρηματίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη

Αμφιλοχία

Σε όλη τη Θεσσαλονίκη, συζητείται πια, η σύλληψη προ ολίγων ωρών, πασίγνωστου επιχειρηματία της πόλης. Ο 56χρονος επιχειρηματίας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 11 καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με το olathessaloniki έγινε γνωστός τη χρυσή εποχή της ραγδαίας ανόδου των ελεύθερων ραδιοφωνικών σταθμών της συμπρωτεύουσας

Ιδιοκτήτης ενός από τους ισχυρότερους σε όνομα και ακροαματικότητα ραδιοφωνικούς σταθμούς, για πολλά χρόνια ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Έχτισε μία μικρή αυτοκρατορία στα ΜΜΕ της πόλης ανοίγοντας και κλείνοντας ραδιοφωνικούς σταθμούς και έντυπα, με ανεξέλεγκτους ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Κάποια στιγμή και όταν όλη αυτή η φρενίτιδα άρχισε να κοπάζει, ο εν λόγω επιχειρηματίας βρέθηκε μπλεγμένος σε έναν κυκεώνα δικαστικών αντιπαραθέσεων με προμηθευτές και εργαζόμενούς του.

Σωρεία δικαστικών αποφάσεων σε βάρος του οδήγησε τις αρχές στη σημερινή σύλληψή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για αποφάσεις που εκδόθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκιδικής, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 6 ετών και 11 μηνών και στην καταβολή χρηματικής ποινής 3.200 ευρώ για τα αδικήματα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, της μη καταβολής δεδουλευμένων, της έκδοσης ακάλυπτης επιταγής, της παράβασης της εργατικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας που αφορά στην πνευματική ιδιοκτησία.

Ο συλληφθείς το 2010 ήταν εκ των ιδρυτών του ραδιοφωνικού σταθμού “Αρης FM” που εξέπεμπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, ενώ διατέλεσε ρυθμιστικός παράγοντας στον Star FM, τον Heart FM, όπως επίσης και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καλαμάτα: Συνελήφθη άνδρας που χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απέραντος θρήνος: Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Κακαδιάρης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πηγές ΕΛ.ΑΣ: Στην Κρήτη κρατείται ο επιχειρηματίας Μ. Λεμπιδάκης