ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλιμακώνουν την ρητορική τους οι ΑΝΕΛ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών με ένα ακόμη βίντεο. Αυτή την φορά, στο βίντεο εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στις 28 Απριλίου 1992, να λέει συγκινημένος: «Ας καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία. Η Μακεδονία αυτή είναι ελληνική».
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 24, 2019
Χθες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα άλλο τηλεοπτικό μήνυμα, στο οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος «παίρνει» τη μορφή του Ζόραν Ζάεφ και ακούγεται η δήλωσή του της 6ης Δεκεμβρίου 2018: «Είναι σαφώς αποδεδειγμένο ότι είμαστε Μακεδόνες, ότι μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα και είναι σημαντικό ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μπορεί να το αρνηθεί κανείς».
Στη συνέχεια του τηλεοπτικού μηνύματος, κυριαρχεί στην οθόνη το πρόσωπο του Μ. Αλεξάνδρου και το μήνυμα των ΑΝΕΛ: «Ο Μ. Αλέξανδρος δεν μπορεί να μιλήσει. Θα αφήσουμε τον Ζάεφ να μιλάει εκ μέρους του; Ανεξάρτητοι Έλληνες. Είστε Έλληνες. Είστε μαζί μας».
Είστε Έλληνες. Είστε μαζί μας.#Μακεδονια @ANEL_Neolaia @PanosKammenos #anexartitoi pic.twitter.com/8VGgpewz15
— Ανεξάρτητοι Έλληνες (@anexartitoi) January 23, 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καμμένος: Η Μέρκελ πίεσε τον Τσίπρα και αυτός υπέκυψε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυρ και μανία ο Καμμένος κατά ΝΔ: «Έπεσαν τα προσωπεία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Road show στις ΗΠΑ για επενδυτές – Τα τρία δυνατά χαρτιά του Πιερρακάκη
- Τατιάνα Βουρέκα – Πεταλά: H εγγονή του εφοπλιστή Καρρά που τιμά την ελληνική σημαία
- Το σχέδιο για τις συνεταιριστικές τράπεζες Ηπείρου, Χανίων, Θεσσαλίας, Καρδίτσας – Τι λέει στο mononews o Γιάννης Στουρνάρας
- Σοφία Γιαννικοπούλου: Η πρώην κυρία Κούστα που κατορθώνει πάντα να εντυπωσιάζει
