ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία ακόμα πορεία διαμαρτυρίας με αφορμή τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής εκατοντάδες διαδηλωτές, μέλη αριστερών παρατάξεων, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΛΑΕ και ΛΟΑΤΚΙ στο κέντρο της Αθήνας.
Οι διαδηλωτές απαιτούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του 33χρονου, στην οδό Γλαδστωνος, πριν από μια εβδομάδα. Μάλιστα, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και κινήθηκαν πρώτα προς την οδό Γλάδστωνος, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Ζακ Κωστόπουλος.
Οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια είναι κλειστεί ενώ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σε όλο το κέντρο από όπου θα περάσει η πορεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μύλοι Κεπενού: Στα 1,2 εκατ. ευρώ τα κέρδη προ φόρων το 2024
- Αλβανία: Χαστούκι live σε τηλεοπτική εκπομπή – Συνελήφθη ο δράστης
- ΥΠΕΞ: Αναγνώριση της οικουμενικότητας της ελληνικής γλώσσας, η πρόταση για ανακήρυξη της 9ης Φεβρουαρίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας» από την UNESCO
- ΟΛΘ: Κέρδη 36,3 εκατ. ευρώ το 2024 – Αύξηση 42% στα EBITDA
