Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Την ημέρα που οι τράπεζες στο χρηματιστήριο απαξιώνονται, η κυβέρνηση πανηγυρίζει τις δήθεν επιτυχίες της

Εκλογές ΝΔ: Κρίσιμο τεστ για τη νέα φυσιογνωμία της παράταξης

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας και εκπροσώπου Τύπου της Κυβέρνησης Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μίλησε για επιτυχία της κυβέρνησης στην οικονομία και για διάψευση της κινδυνολογίας της αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ σημειώνει πως την ίδια ημέρα που ο Κ. Τζανακόπουλος και η κυβέρνηση πανηγυρίζουν για τις δήθεν επιτυχίες στην οικονομία, το χρηματιστήριο καταρρέει, τα spread ανεβαίνουν, οι οφειλές των πολιτών εκτινάσσονται και η Κομισιόν εγκαλεί την Ελλάδα για καθυστερήσεις στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Την ημέρα που:

* το χρηματιστήριο κάνει βουτιά, με τις τράπεζες να απαξιώνονται

* τα spread ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, αποτρέποντας την έξοδο της χώρας στις αγορές

* η Κομισιόν εγκαλεί την Κυβέρνηση για καθυστερήσεις στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η επιστροφή των κερδών της ΕΚΤ στην Ελλάδα

* και ενώ εκτινάσσονται οι οφειλές των πολιτών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία

η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τις δήθεν επιτυχίες της.

Ο συνδυασμός ανικανότητας, αλαζονείας και θράσους έχει αποκόψει την παρέα του Μαξίμου από την πραγματικότητα. Σύντομα θα την προσγειώσουν σε αυτή οι πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black…Tuesday στο Χρηματιστήριο. Κάτω από τις 600 μονάδες «πάτησαν» stop loss οι traders