Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΝΔ: Θέλει πολύ θράσος ο ΣΥΡΙΖΑ των Παππά, Ραγκούση και Πολάκη να ασχολείται με τα ψηφοδέλτιά μας

Η σημαία της Νέας Δημοκρατίας ΝΔ

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση του βουλευτή της Θέμη Χειμάρα να μην είναι υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα στις επόμενες εκλογές και τα περί «γαλάζιες ακρίδες» που ανέφερε σε αυτή, έδωσε η ΝΔ.

«Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa “των 2.000 τη νύχτα” με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν!», αναφέρει η ΝΔ.

«Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης

Κυβερνητικές πήγες: Ο Τζανερρίκος ήθελε να γίνει Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με επιχειρηματικές «πλάτες»

Εύα Καϊλή: Εκτός φυλακής με βραχιολάκι