Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Σήμερα ο Τσίπρας ανακοίνωσε αυτό που προτείναμε σε 3 τροπολογίες, τις οποίες είχε απορρίψει!

Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Στην υπενθύμιση πως η ίδια είχε προτείνει τρεις φορές, με τροπολογίες που είχε καταθέσει και τις οποίες είχε απορρίψει ο Αλέξης Τσίπρας, την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προχώρησε η ΝΔ, σχολιάζοντας την σχετική εξαγγελία του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες.

«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. αντί να την… αντιπολιτεύεται, μπορούν να προκύψουν και θετικά αποτελέσματα για την χώρα. Η Ν.Δ. χαιρετίζει την αναστολή της αύξησης του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα, κάτι που είχε προτείνει τρεις φορές με τροπολογία στη Βουλή και είχε απορρίψει η κυβέρνηση.
Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσίπρας αντί να κατασκευάζει εχθρούς ή να αναζητά συνενόχους για το Σκοπιανό, ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε με τον κ. Ζάεφ απορρίπτεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Την εξαίρεση πέντε νησιών του Ανατολικού Αιγαίου από τον αυξημένο ΦΠΑ ανακοίνωσε ο Τσίπρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι συμφώνησαν Μέρκελ, Σάντσεθ και Τσίπρας για την επανεισδοχή προσφύγων από την Γερμανία – Το πλήρες κείμενο