ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή δήλωσαν «πως ο πρωθυπουργός που φέρνει μόνο ήττες έγινε πια και πρωθυπουργός της ηττοπάθειας” καθώς, όπως επεσήμαναν, “σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν αποτόλμησε καν να επαναλάβει τον ισχυρισμό του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές», αρκούμενος πια στην πρόβλεψη ότι θα διαψευσθούν οι υπερβολικές προσδοκίες της ΝΔ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές “συνειδητά ή μη ο κ. Τσίπρας μετατρέπεται πια σε διαχειριστή της ήττας του.” Αναφερόμενοι στους κκ. Τσίπρα και Καμμένο στη ΝΔ έκαναν λόγο για “ποιητική βραδιά των δύο πρώην συνεταίρων” παραπέμποντας στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη: το τελευταίο στάδιο της πολιτικής απαξίωσης είναι η γελοιοποίηση.
“Η σαπουνόπερα ευτυχώς τελειώνει σε 100 μέρες καθώς οι πολίτες θα απαλλάξουν την χώρα από τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους της” έλεγαν χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Εγώ δεν θα πω ποτέ «καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό», όπως ο Τσίπρας (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμερικανοί εισαγγελείς μηνύουν τον Τραμπ για επίθεση στον πολιτισμό
- Χρώμα και φως: Το υπέροχα εμμονικό βλεμμα του Παναγιώτη Τέτση στην Εθνική Πινακοθήκη
- Μη βλέπεις το κακό, μην ακούς το κακό, μην μιλάς για το κακό—το τέταρτο πίθηκο ξέχασαν όμως
- Ποιοι είναι οι 17 μεγάλοι της ελληνικής αγοράς που χάνουν 3,1 δισ. ευρώ από την καθίζηση των μετοχών
