Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΝΔ: Υποκριτική η διαγραφή Πολάκη – Ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός

«Υποκριτική» χαρακτηρίζει η ΝΔ τη διαγραφή Πολάκη, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος , Νίκος Ρωμανός, υποστήριξε νωρίτερα πως ο πολακισμός ενώνει αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας, με αφορμή τις υποστηρικτικές προς τον Παύλο Πολάκη δηλώσεις Βελόπουλου για τη συνεργάτιδα Γεωργιάδη, σύμφωνα με τις οποίες «ο ρόλος της δεν είναι ούτε να κάνει μορφασμούς ούτε να χασκογελάει».

«Όσον αφορά στην υποκρισία μιας διαγραφής που έγινε για τα μάτια του κόσμου, τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Πολάκη, είναι ενδεικτικά», καταλήγει, δια υστερογράφου, στη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

 Στη δήλωση του ο κ. Ρωμανός, με αφορμή τις δηλώσεις Βελόπουλου, επισημαίνει ακόμη:

«Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υποκριτικής διαγραφής Πολάκη, ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την κ. Συρεγγέλα», επισημαίνει, σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

«Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού. Εξάλλου, η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές», τονίζει .

Διαβάστε επίσης:

Στον πολιτικό κόσμο εναπόκειται να βάλει τέλος στα φαινόμενα Πολάκη

Τώρα ανακάλυψαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πολάκης είναι τοξικός; – Αρθρο παρέμβαση

Πολάκης: Πήγε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε εξηγήσεις από τον Φάμελλο – «Θα το ξανάκανα – Να κοιτά τον εαυτό της η Λινού»