ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Email Gate: Την ακύρωση των προστίμων ζητούν η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και όσοι εμπλεκόμενοι έχουν χρηματικές ποινές
«Ο κ. Πολάκης, αυτή τη φορά άφησε κατά μέρος τα εμβόλια και προχώρησε σε εξειδίκευση της γραμμής του κ. Τσίπρα περί “ελέγχου των αρμών της εξουσίας”» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει η ΝΔ, ο κ.Πολάκης «μιλώντας σε κομματική εκδήλωση είπε ότι τη “δεύτερη φορά” ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταργήσει Ανεξάρτητες Αρχές. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στην ΑΑΔΕ, η οποία, κατά τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, “πρέπει να περάσει υπό πολιτικό έλεγχο”».
Και καταλήγει η ΝΔ:
»Δέσμιοι της ίδιας ολοκληρωτικής λογικής, αδυνατούν να αντιληφθούν πώς λειτουργεί η δημοκρατία σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Εξακολουθούν να πορεύονται με οχήματα το μίσος και το διχασμό.
Μόνο που το 2021 δεν είναι 2014».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πηγή τουρκικού ΥΠΕΞ: Διαψεύδει ότι αναβλήθηκε επ’ αόριστον το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας
- ΗΠΑ: Σε λίγες ώρες αναχωρεί το πρώτο στρατιωτικό αεροσκάφος με μετανάστες για το Γκουαντάναμο
- Aktor: Στα 61,2 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο
- Ρωσία: Οι κυρώσεις, αδύναμο ρούβλι και κακή συγκομιδή ευθύνονται για τον πληθωρισμό