Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΝΔ: Απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ με μια φωτογραφία για τα περί προετοιμασίας της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν

Εικόνα από συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Από παλαιότερη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Με μια φωτογραφία απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στην κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ήταν καλά προετοιμασμένη.

Συγκεκριμένα, πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου σχολίασαν ότι «από τον ΣΥΡΙΖΑ τολμούν να μιλούν για προετοιμασία. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αρκεί η σύγκριση της φωτογραφίας από τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Ερντογάν με την αντίστοιχη  του κ. Μητσοτάκη. Η εικόνα μιλάει από μόνη της».

Οι φωτογραφίες που συγκρίνει το Μέγαρο Μαξίμου είναι από τις συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στην συνάντηση του κ. Τσίπρα εμφανίζονται ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Μουζάλας χωρίς να κρατούν σημειώσεις στα χέρια τους, ενώ πίσω από τους δύο ηγέτες υπάρχουν δύο τουρκικές σημαίες, αντί για μια ελληνική και μια τουρκική.

Στην φωτογραφία από την συνάντηση του κ. Μητσοτάκη η ελληνική ομάδα εμφανίζεται σε ετοιμότητα, με φακέλους στα χέρια, ενώ πίσω από τους δύο ηγέτες υπάρχουν η ελληνική και η τουρκική σημαία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ασκούσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε απροετοίμαστος στη Νέα Υόρκη.

Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφέρθηκε ξανά στην συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν αφήνοντας αιχμές για το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχαν οι δύο άνδρες.