Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Νατάσα Πετρούλια: Αυτή είναι η συνεργάτιδα του Αδωνι Γεωργιάδη που έβρισε ο Πολάκης και αποπέμφθηκε

Νατάσα Πετρούλια

Η Νατάσα Πετρούλια είναι η συνεργάτης του Αδωνι Γεωργιάδη η οποία δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον Παύλο Πολάκη κι αυτό οδήγησε την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Νατάσα Πετρούλια παρακολουθούσε ήρεμη το λεκτικό bullying που δέχθηκε μέσα στη Βουλή από τον Πολάκη, αλλά την υπερασπίστηκαν άπαντες μέσα στην αίθουσα με πρώτη την Αθηνά Λινού, βουλευτή και γιατρό η οποία ζήτησε συγγνώμη και έβαλε τα κλάματα.

Η Νατάσα Πετρούλια είναι επί χρόνια συνεργάτης του νυν υπουργού Εργασίας. Ηταν από την εποχή που ο κ. Γεωργιάδης βρισκόταν στο υπουργείο Υγείας αλλά και στον Ανάπτυξης. Είναι καταξιωμένη δικηγόρος και υπεύθυνη για τις νομοτεχνικές βελτιώσεις σε νομοσχέδια του υπουργείου Εργασίας. Και με την ιδιότητα αυτή βρισκόταν στην αίθουσα της ειδικής επιτροπής της Βουλής.

Με βάση το βιογραφικό της είναι Δικηγόρος – Ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Αγγλία.

Είναι πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει Μάστερ (LLM) διετούς φοίτησης στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διεξαγόμενο διαπανεπιστημιακά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και απόφοιτος Τμήματος Ιστορίας Τέχνης Σχολής Αθηνών (διετούς φοίτηση) και απόφοιτος Σχολής Θεάτρου και Ορθοφωνίας (διετούς φοίτηση).

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και είναι  μέλος του ΔΣΑ. Από το 2015 εργάζεται στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί από το 2009 σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο.

Ενεργό στέλεχος της ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στα φοιτητικά της χρόνια συμμετείχε στις εκλογές της Νομικής Σχολής και ήταν το νεαρότερο υποψήφιο μέλος  (αφού δεν είχε συμπληρώσει τα 18 της χρόνια).

Με τον Αδωνι Γεωργιάδη

Μέλος – Σύμβουλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας του Υπουργείου Υγείας (Δημόσιες Συμβάσεις, Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Συμβάσεις και Προμήθειες – περίοδο 2013-2015)

Συνεργάτης – Σύμβουλος με αρμοδιότητα τη σύνταξη νομικών γνωμοδοτήσεων για θέματα προμηθειών και εγγυήσεων εξαγωγών και υπεύθυνη θεμάτων διοικητικής οργάνωσης στο γραφείου του Υπουργού Ανάπτυξης – Εθνικής Οικονομίας και  Εξωτερικών (2000 – 2002)

Άμισθη συνεργάτης για θέματα προμηθειών υγείας στο Υπουργείο Υγείας (για την περίοδο Ιουνίου 2013 –Αύγουστος του 2015)

Ηταν αιρετός μέλος επί σειρά ετών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007, (το νεότερο μέλος και μόνη γυναίκα στην παράταξη που εκπροσωπούσε).

 

 

Είναι γεννημένη στο χωριό Σίταινα Κυνουρίας.

Η κυρία Πετρούλια είναι εκείνη που δημιούργησε το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών το οποίο αποτέλεσε και προσωπικό της αρχείο για άρθρα τοποθετήσεις κείμενα που είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Alpha Finance: Ανοδική τροχιά για το Χρηματιστήριο Αθηνών το δεύτερο εξάμηνο – Ποιες μετοχές ξεχωρίζει
Χατζηδάκης για Attica Bank: Κατέθεσε όλα τα έγγραφα της συμφωνίας στα πρακτικά της Βουλής