• Πολιτική

    Νάντια Γιαννακοπούλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία

    • NewsRoom
    Νάντια Γιαννακοπούλου

    Νάντια Γιαννακοπούλου


    Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άφησε νωρίτερα η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία πρώτη μετά τις ευρωκάλπες, αμφισβήτησε δημόσια τις επιλογές  Ανδρουλάκη. Η βουλευτής αποκάλεσε «διορισμένο συνάδελφο»  τον Παναγιώτη Δουδωνή, ο οποίος την είχε κατηγορήσει τότε για προκατασκευασμένες δηλώσεις.

    Ερωτηθείσα σχετικά με την ηγεσία δήλωσε πώς «ό,τι έχει να πει θα το πει στα όργανα» του κόμματος στα οποία όπως επανέλαβε πρέπει να τεθούν ό όλα τα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της  ηγεσίας.

    Μιλώντας στην τηλεόραση τοτυ ΣΚΑΙ, η βουλευτής υποστήριξε πως «εσωστρέφεια είναι να συζητάμε μέχρι το 2025»- για όσους επικαλούνται τον Καταστατικό Χάρτη για κάλπες το 2025.

    Αναφερόμενη στις δηλώσεις Δουδωνή, η αντίδρασή της ήταν δριμεία. Τον αποκάλεσε διορισμένο συνάδελφο, καθώς εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και σημείωσε: «δεν ανέχομαι τις δολοφονίες χαρακτήρα».

    Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο  Παναγιώτης Δουδωνής  την είχε κατηγορήσει για προκατασκευασμένες δηλώσεις την επομένη των εκλογών και είχε επιχείρισει να υποβαθμίσει τις τοποθετήσεις της για τις προεκλογικές επιλογές Ανδρουλάκη.

    Σε άλλο σημείο παρατήρησε με νόημα πως  κριτική στην ηγεσία από τα στελέχη γινόταν και από την εποχή του «τιτανοτεράστιου» Ανδρέα Παπανδρέου.

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Παππάς: «Θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να συγκλίνουμε με το ΠΑΣΟΚ»

    Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Ραγκούσης- Θεοχαρόπουλος ζητούν εσωκομματικό δημοψήφισμα-Απάντηση Τεμπονέρα στον Κασσελάκη

    Μάκης Βορίδης: «Οι αλλαγές πολιτικών προηγούνται των αλλαγών στα πρόσωπα»



    ΣΧΟΛΙΑ