Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Ν. Ρωμανός: Δεν είναι τυχαία η αφωνία Κασσελάκη για τις δηλώσεις του Ν. Παππά

Ρωμανός ΝΔ

Νίκος Ρωμανός,, ΝΔ

«Σε λίγο συμπληρώνονται 48 ώρες από την αποκάλυψη των άθλιων φραστικών επιθέσεων και απειλών του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά κατά των αστυνομικών και της ανακοίνωσης με την οποία η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής την καταδίκαζε», τόνισε ο Νίκος Ρωμανός, εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ο λόγος για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά που φέρεται να έστειλε μηνύματα στα οποία καταφερόταν κατά των αστυνομικών με απαξιωτικό τρόπο, αποκαλώντας μάλιστα έναν εξ αυτών «μπατσάκο μου».

Επιπλέον, υπάρχει καταγεγραμμένο και ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές του ευρωβουλευτή, ο οποίος απευθυνόμενος σε αστυνομικό του λέει: «Μην έρθω Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω σκουπίδι. Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ συνέχισε «Προφανώς, η πλήρης αφωνία του κ. Κασσελάκη, που καθημερινά σπάει το ένα ρεκόρ αναρτήσεων μετά το άλλο, δεν είναι τυχαία. Ούτε μισή διαγραφή α λα Πολάκη, ούτε υπόνοια καταδίκης, ούτε κουβέντα για τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή του. Ούτε μια συγγνώμη για τα μάτια του κόσμου».

Και πρόσθεσε: «Καταφανώς αυτή η προσβλητική για τους χιλιάδες αστυνομικούς συμπεριφορά, αυτές οι άθλιες επιθέσεις και αυτό το ήθος εκφράζουν τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για τον Νίκο Παππά:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι συνεχίζουν να έχουν ανεξήγητα απωθημένα και ρατσιστικές ιδεοληψίες για τους αστυνομικούς. Το απύθμενο μίσος τους για τους αστυνομικούς εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία. Με τον τρόπο αυτόν φρονούν ότι γίνονται αρεστοί, σε ποιους άραγε ;

Ο οποιοσδήποτε υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τους αστυνομικούς δε μας αγγίζει. Τουναντίον ίσως, να αποδεικνύει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας, αφού η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών συνεχίζει να μας εξυβρίζει. Το παράλογο είναι ότι ο υβριστής, ευρωβουλευτής κ.Νίκος ΠΑΠΠΑΣ, έπρεπε να εκπροσωπεί τον λαό, λόγω της θέσης και της ιδιότητας του, και να μην εκφράζεται με υβριστικούς, ρατσιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους μαχόμενους αστυνομικούς.

Αγαπητοί συνάδελφοι, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και εκτελούμε το καθήκον μας… Η επιβράβευση έρχεται από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, που είμαστε καθημερινά δίπλα τους για να τους παρέχουμε τη βοήθεια μας. Εμείς δεν κατηγοριοποιούμε σε ομάδες το συνάνθρωπο μας με κανένα κριτήριο. Υπερασπιζόμαστε και φυλάττομεν την πατρίδα μας, τα σύνορα μας, την ιστορία μας. Υπακούμε στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. Αυτές τις αρχές πρεσβεύει η Ελληνική Αστυνομία και αυτές υπηρετούμε ως Έλληνες Αστυνομικοί.

Καλή δύναμη στο έργο μας για να παρέχουμε στους συμπολίτες μας το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος.
Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Γ.Γραμματέας
Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ»

Διαβάστε επίσης:

Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ φυτεύει 20.000 δέντρα στις καμένες περιοχές – «Έχουμε χρέος να ξαναδώσουμε ζωή στην Αττική»

Ισραήλ: Η Χαμάς και ο Ισλαμικός Τζιχάντ ανέλαβαν την ευθύνη για τη χθεσινή “επίθεση αυτοκτονίας” στο Τελ Αβίβ

AMD: Mega εξαγορά $4,9 δισ. για να ανταγωνιστεί την Nvidia