• Πολιτική

    Ν. Φίλης και Άδωνις υπό το βλέμμα του …. Περσέα Γεωργιάδη (pics&video)

    • NewsRoom
    Νίκος Φίλης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    Νίκος Φίλης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Ψαλμωδίες, φιλικοί χαιρετισμοί μεταξύ πολιτκών αντιπάλων αλλά και ευτράπελα. Όλα τα είχε η φετινή μαθητική παρέλαση. Αφού έψαλλαν δίπλα δίπλα στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργίαδης παρακολούθησαν τη μαθητική παρέλαση. Και οι δυο υπό το … άγρυπνο βλέμμα του Περσέα Γεωργιάδη, γιου του Άδωνι.

    Οι όποιες πολιτικές αντιπαλότητες του Ν. Φίλη με τον Α. Γεωργιάδη μπήκαν στο περιθώριο και οι δυο τους σε ένα από τα σπάνια στιγμιότυπα απαθανατίστηκαν να απολαμβάνουν τους εορτασμούς της σημερινής ημέρας.

    Τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνόδευε ο γιος του Περσέας, ο οποίος απέσπασε την προσοχή του υπουργού Παιδείας και οι δυo τους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είχαν έναν αρκετά φιλικό χαιρετισμό.

    loukaΒέβαια, από την εορταστική ημέρα δεν έλειψαν και τα ευτράπελα με την γραφική κα. Ελένη Λουκα να επιτίθεται φραστικά κατά των Ν. Φίλη και Α. Τσίπρα. Μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση των μαθητών έκατσε στο πεζοδρόμιο ενώ οι αστυνομικοί της ζητούσαν να περάσει πίσω από τα σκοινιά που φέτος αντικατέστησαν τα κάγκελα στο κέντρο της Αθήνας.

    Η κυρία Λουκά, μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να την περάσουν σηκωτή  πίσω από τα σκοινιά, άρχισε να φωνάζει «Φίλη και Τσίπρα είστε προδότες, γερμανοτσολιάδες».

    https://www.youtube.com/watch?v=MB6hB-T46ts

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Αγγελικούσης: Κίνηση ματ από τον ισχυρό εφοπλιστή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήτερ Λιβανός: Ποια είναι η συμφωνία μαμούθ που έκανε ο εφοπλιστής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ