ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Μια βόμβα έξω από εκκλησία σε πυκνοκατοικημένο εμπορικό δρόμο της Αθήνας είναι τυφλό χτύπημα κατά των πολιτών. Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα», σχολίασε, με ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην τοποθέτηση εμπρηστικού-εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τον Άγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι.
Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε: «Μια βόμβα έξω από εκκλησία σε πυκνοκατοικημένο εμπορικό δρόμο της Αθήνας είναι τυφλό χτύπημα κατά των πολιτών. Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία».
Μια βόμβα έξω από εκκλησία σε πυκνοκατοικημένο εμπορικό δρόμο της Αθήνας είναι τυφλό χτύπημα κατά των πολιτών. Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) December 27, 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουνάμι στην Ελλάδα: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σδούκου: Να μην γίνει η κινητοποίηση των αγροτών, ταλαιπωρία των πολιτών – Όχι στους κλειστούς δρόμους
- Νίκος Δένδιας για Προϋπολογισμό 2026: Σημαντικές αυξήσεις στα στελέχη ΕΔ – Η Δημοκρατία σαν πολίτευμα χωρίς την μεσαία τάξη δεν υπάρχει
- ERGO: Ο Βασίλης Αντύπας αναλαμβάνει διευθυντής πωλήσεων δικτύου εταιρικών συνεργατών
- Παπαθανάσης: 17,4 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση του οικισμού Ακρινής Κοζάνης