ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg και στη δημοσιογράφο Francine Lacqua παραχώρησε από το Νταβός όπου βρίσκεται για τις εργασίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Το 2024 θα είναι μια καλή χρονιά για την οικονομία» είπε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται ταχύτερα από ό,τι οι οικονομίες της Ευρωζώνης
«Τα ελληνικά spreads είναι κοντά στα ισπανικά ποιος το περίμενε μετά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Υπάρχουν γεωπολιτικοί κίνδυνοι, υπάρχει και το θέμα της ακρίβειας αλλά είμαι αισιόδοξος» συμπλήρωσε.
«Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών» είπε επίσης ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι «θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα. Θα γίνει νόμος τους πρώτους μήνες του Φεβρουαρίου».
«Είναι σημαντικό ζήτημα για αρκετούς ανθρώπους και για αυτό δεν επέβαλα κομματική πειθαρχία. Μέχρι στιγμής οι συζητήσεις είναι υγιείς που έχουν γίνει. Στο τέλος της ημέρας θα νομοθετηθεί από τη Βουλή» συμπλήρωσε.
Δείτε όσα είπε ο πρωθυπουργός:
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Μιχελογιαννάκης: «Το κόμμα είναι σε… κώμα – Ζητάω τη διαγραφή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να εξελιχθούν – Αντιμετωπίζουν μεγάλες και υπαρκτές απειλές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νησιά Τόνγκα: Σεισμός 7 Ρίχτερ, κίνδυνος για τσουνάμι στον νότιο Ειρηνικό
- Τουρκία: Επιβεβαίωσε τη σύλληψη του Σουηδού δημοσιογράφου για «προσβολή του Ερντογάν» και «τρομοκρατία»
- Άδωνις Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση θα βρει τον δημοσιονομικό χώρο για να ακολουθήσουν αυξήσεις και για τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας
- Χατζηδάκης για Chevron: Η κυβέρνηση απαντά με έργο σε όσους αμφισβήτησαν το σχέδιό της
