Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μητσοτάκης: Συνεχάρη την Ελίνα Χατζηδημητρίου, το πρώτο απόλυτο 10άρι του ΑΠΘ

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Η αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Θετικών Επιστημών, Ελίνα Χατζηδημητρίου, δέχτηκε συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ελίνα Χατζηδημητρίου, η οποία αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πετυχαίνοντας τον πρώτο βαθμό 10 στην ιστορία της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη συνεχάρη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Η επίσημη ανακοίνωση της Σχολής Θετικών Επιστημών ΑΠΘ

Η Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμο της στο Facebook, αφιέρωσε μία ανάρτηση στη νεαρή απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών, επισημαίνοντας εμμέσως ότι η πρωτιά της έσπασε αυτά τα στερεότυπα. Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τα «ρεκόρ» που καταρρίπτονται: το πρώτο απόλυτο 10 της ΣΘΕ είναι σε μαθηματικό και σε γυναίκα.

Στις 22-07-2022, στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος κ. Ε. Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο  10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!»

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2022: Τέλος η αγωνία – Ανακοινώθηκαν οι βάσεις

Πάνω από 61.000 οι εισακτέοι στην ανώτατη εκπαίδευση – Τα στατιστικά στοιχεία