Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μυρίζει διαζύγιο στο ΚΙΝΑΛ: Κλείνω την Αριστερή Παρένθεση, λέει ο Γρηγόρης Ψαριανός

Γρηγόρης Ψαριανός

Γρηγόρης Ψαριανός

Διάσπαση στο ΚΙΝΑΛ μυρίζει η ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού, στο twitter, κάτι που δεν έχει αποκλείσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η ασυμφωνία μεταξύ του επικεφαλής του Ποταμιού και της Φώφης Γεννημάτα φαίνεται πως έχει φτάσει στα άκρα και μένει να φανεί ποιος από τους δύο θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Αν και η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού δεν είναι ξεκάθαρη ως προς το εάν αφιρά τον ίδιο προσωπικά ή Το Ποτάμι εν συνόλων, σίγουρα είναι ενδεικτική της κατάστασης.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τα στελέχη του κόμματος, στην συνδιάσκεψη της 1ης Ιουλίου.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός γράφει: «Λοιπόν, παραμυθάκια τέλος… …μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω-κάτω το ΚΙΝΑΛ: Για αποχώρηση ετοιμάζεται ο Θεοδωράκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Ψαριανός: «O ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα λεφτά από την Ευρώπη, για να διορίσει γκόμενες, κουμπάρες και συγγενείς»