Ο Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε στο προεκλογικό του κέντρο στο Ντέλαγουέαρ και αφού ζήτησε ψυχραιμία από τους οπαδούς του και εκτίμησε ότι έως αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα το βράδυ ώρα Ελλάδας) ίσως να έχουμε μάθει το αποτέλεσμα.
“Δεν είναι δική μου δουλειά ή του Ντόναλντ Τραμπ να πούμε ποιος νίκησε. Είναι δουλειά του Αμερικανικού λαού. Αλλά είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα”.
Ο Τζο Μπάιντεν εκτίμησε ότι θα κερδίσει και την Πενσιλβάνια και τόνισε πως τα πράγματα πάνε καλύτερα απ’ όσο περίμενε για εκείνον στην Τζόρτζια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
