Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Με τον Δ.Κουτσούμπα το τελευταίο ραντεβού Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Από παλαιότερη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, συναντάται σήμερα, στις 11 το πρωί, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας τις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς. Τα ραντεβού ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, αλλά και για τον νέο εκλογικό νόμο.

Ο κ. Κουτσούμπας απουσίαζε στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα και γι’ αυτό το ραντεβού προγραμματίστηκε για σήμερα.

Στη συνέχεια, ο Κ. Μητσοτάκης έχει συνάντηση στις 13:00 με με μέλη του CEO Clubs Greece, ενώ στις 17:00 θα υποδεχτεί τον επικεφαλής του φορέα «Jewish Agency for Israel», Αϊζακ Χέρζογκ.

Μισή ώρα αργότερα, στις 17:30, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με τον πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νίκο Μπακατσέλο, στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του «30ου GREEK ECONOMIC SUMMIT-Turning the Odds», στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.