• Πολιτική

    Μαυρωτάς: Το εθνόσημο με βοήθησε να μην «τσιμπώ» σε φήμες που βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας

    • NewsRoom


    Με ένα μήνυμα στο Twitter απαντά ο Γιώργος Μαυρωτάς στην έντονη κριτική που δέχεται ο ίδιος και οι υπόλοιποι «πρόθυμοι» βουλευτές του Ποταμιού που θα στηρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ρίχνοντας μάλιστα και άλλο λάδι στην εσωκομματική φωτιά που κατακαίει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

    Ο βουλευτής του Ποταμιού απάντησε σε όσους «ντρέπονται που φόρεσα το εθνόσημο»« όπως αναφέρει, αλλά και στον βουλευτή του κόμματος Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος άφησε ξεκάθαρα υπονοούμενα για τους λόγους της αντικατάστασής του από τον κ. Μαυρωτά ως εκπρόσωπο του κόμματος στην αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, για την επερχόμενη συνεδρίαση όταν και θα ενταχθεί σε αυτή η Συμφωνία των Πρεσπών.

    Ο κ. ο ίδιος και οι υπόλοιποι «πρόθυμοι» βουλευτές του Ποταμιού που θα στηρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει την κυβέρνηση Τσίπρα παρέχοντας της την απαραίτητη πλειοψηφία για να περάσει προς κύρωση το κείμενο στην Ολομέλεια. Κι αυτό την ώρα που ο Νίκος Βούτσης έχει δηλώσει πως η Συμφωνία θα μπορέσει να εισαχθεί στη Βουλή και χωρίς την απαραίτητη πλειοψηφία από την αρμόδια Επιτροπή.

    «Επειδή κάποιοι “ντρέπονται που φόρεσα το εθνόσημο” να τους ενημερώσω ότι το εθνόσημο σου δίνει εθνική αυτοπεποίθηση ώστε να μην “τσιμπάς” σε ανυπόστατες φοβίες που κτίζουν καριέρες στο εσωτερικό, αλλά βλάπτουν το συμφέρον της χώρας στο εξωτερικό», αναφέρει ο κ. Μαυρωτάς.

    Δείτε την ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ποταμιού:

    Πάντως, κάτω από την ανάρτησή του πλήθος χρηστών του Twitter έσπευσε να επιτεθεί στον κ. Μαυρωτά. Δείτε μερικά από αυτά:



    ΣΧΟΛΙΑ