ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος για να ευχαριστήσει τους πολίτες που τον ψήφισαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Εδικότερα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε:
“Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ευχαριστώ θερμά τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μπράβο στην παράταξη. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι εξελέγησαν. Η πατρίδα έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση. Συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα, για το ΠΑΣΟΚ”.
Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ευχαριστώ θερμά τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μπράβο στην παράταξη. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι εξελέγησαν. Η πατρίδα έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση.
Συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα, για το ΠΑΣΟΚ.— Andreas Loverdos (@a_loverdos) May 22, 2023
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Λοβέρδος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον βόρειο τομέα Αθηνών, συγκεντρώνοντας 9.022 ψήφους (ποσοστό ενσωμάτωση σταυρών 94,38%). Στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια το κόμμα έχει μία έδρα, την οποία κέρδισε η κα. Μιλένα Αποστολάκη.
Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης: Το αποτέλεσμα εκφράζει μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση σταθερή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρκ Ρούτε: Η απάντηση του ΝΑΤΟ σε επίθεση εναντίον της Πολωνίας, θα ήταν καταστροφική
- Ηγέτες της Ναυτιλίας συμμετέχουν στο νέο Ναυτιλιακό Consortium του MIT
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα 880 ευρώ ο κατώτατος μισθός, οι ανακοινώσεις στο υπουργικό συμβούλιο
- Χαρδαλιάς: Οριστική λύση στη διαχείριση λυμάτων και αποχέτευσης στην Ύδρα – Προϋπολογισμός έργου 4,45 εκατ. ευρώ
