Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Τσίπρας στη Δράμα: Η ανικανότητα και η αχρηστία τελειώνει στις 21 Μαΐου

Αλέξης Τσίπρας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αλέξης Τσίπρας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «Η ανικανότητα και η αχρηστία που μας παρουσιάστηκε ως αριστεία τελειώνει στις 21 Μαΐου…Όλα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες καθιστούν ανάγκη την πολιτική αλλαγή».

Δείτε  την ομιλία:

«Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας καλώντας εκ νέου τον πρωθυπουργό σε debate ώστε να μάθουν οι πολίτες τα σχέδια του κάθε κόμματος.

«Αυτά τα 4 χρόνια ότι ήταν όρθιο διαλύθηκε στο σύστημα υγείας» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και υπενθύμισε ότι σε μνημομνιακές συνθήκες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έβαλε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους στον σύστημα υγείας και έγινε και πλεονασματικό.

«Κατάντησαν την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ. αντί να καταπολεμούν το έγκλημα να συνεργάζονται με αυτούς» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Καταλήγοντας ο κ. Τσίπρας ανέφερε «Μπορείτε να φέρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να δώσετε κινητήρια δύναμη στην προσπάθειά μας να φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού. Η διαφορά μας με το 2015 είναι δύο λέξεις “και ξέρουμε και μπορούμε”».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στην Κέρκυρα: Επενδυτική βαθμίδα το 2023 με σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση- Ο Τσίπρας ξαναλέει τα μίζερα ψέματά του