• Πολιτική

    Λινού προς Πολάκη: «Ο ελληνικός λαός δικαιούται υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους του»

    • NewsRoom
    Αθηνά Λινού

    Αθηνά Λινού


    Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, στρέφεται χωρίς να τον κατονομάζει κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή τις αναρτήσεις του τελευταίου στις οποίες αφήνει  υπαινιγμούς εναντίον της σχετικά με την κοινωφελή δράση της για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής φτώχειας, μέσα από την οργάνωση «ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

    «Περιττεύει να αναφερθεί ότι σε κανένα χώρο εργασίας, δεν θα ήταν επιτρεπτές αυτές οι συμπεριφορές. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να απαιτεί υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους του» υποστηρίζει στην ανάρτησή της με φόντο το πρόσφατο περιστατικό στη Βουλή με την επίθεσή του κατά της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη, περιστατικό που πυροδότησε τα μαζικά βέλη του Βουλευτή Χανίων στα κοινωνικά δίκτυα κατά της συναδέλφου του.

    Η Αθηνά Λινού, εμμέσως πλην σαφώς ζητά τη συγγνώμη του διαγραφέντα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική συμπεριφορά του και παράλληλα στέλνει και τα εσωκομματικά της μηνύματα,  δηλώνοντας δεικτικά:

    «Ας αφήσουμε, λοιπόν, τις κοκορομαχίες και την εσωστρέφεια, και ας βρούμε όλοι το θάρρος όπου και να βλέπουμε αδικία, να δείχνουμε λίγο παραπάνω ευαισθησία, να λέμε συγγνώμη, και να συνεχίσουμε να πολεμάμε για την ουσιαστική αλλαγή».

    Η ανάρτηση της κας Λινού:

    Διαβάστε επίσης:

    Επίθεση Παύλου Πολάκη κατά συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας» – Έβαλε τα κλάματα η Λινού

    Πιτσιλής: Ποιοι είναι οι 3 πυλώνες ψηφιακής παρακολούθησης των συναλλαγών – Πότε θα ολοκληρωθούν οι επιστροφές φόρου

    ΔΕΗ: Ένταξη στον δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4Good του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου

     



    ΣΧΟΛΙΑ