ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μπαζιάνα στην “Εφημερίδα των Συντακτών” σχολίασε με επικριτικό τρόπο ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός αισθάνεται ανασφάλεια και γι’ αυτό έβγαλε τη γυναίκα του “στο κλαρί”.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε: «Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας είναι σαν να ομολογεί ότι όλη η Ελλάδα τον λέει ψεύτη και απατεώνα. Η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού που νιώθει το τέλος του. Επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο τους ανδρός της».
Στη συνέχεια συνέκρινε την κ. Μπαζιάνα με τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα αλλά και τη Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγο του Κώστα Καραμανλή: «Η Μαρέβα, η Παζαΐτη, η γυναίκα μου που δεν μιλούν είναι οπισθοδρομικές;».
«Ο Τσίπρας έχει ανασφάλεια για να βγάλει την γυναίκα του στο κλαρί. Κάποιοι παρέσυραν τον Τσίπρα σε βλακείες, θα υπάρξει και δεύτερη και τρίτη συνέντευξη» τόνισε.
«Η κυρία Τσίπρα, πώς λέγεται, ομολογεί το δράμα της. “Κλαρί” είναι μια γυναίκα να επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο του αντρός της, είναι “κλαρί”» διευκρίνισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπέτυ Μπαζιάνα: Κάθε 5η Ιουλίου κλαίω για το «αριστερό» μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: HSBC για Ελλάδα: Αδύνατο το «clean exit» χωρίς ελάφρυνση του χρέους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H Orient Overseas Container Line παρήγγειλε 14 πλοία μεταφοράς κοντέινερ αξίας 3 δισ. δολαρίων
- Χρυσή Βαρδινογιάννη – Νικόλαος Ντε Γκρες: Μαγνήτισαν τα βλέμματα στο πάρτι γενεθλίων της Όλγας Κεφαλογιάννη (φωτογραφίες)
- Volkswagen: Βουτιά 40% στα κέρδη – Υψηλό κόστος και δασμοί πλήττουν την εταιρεία
- Bet Builder για το Champions League
