• Πολιτική

    Λευτέρης Αυγενάκης: Μισή συγγνώμη για τη χειροδικία στον υπάλληλο του «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Υπερβολές και ανακρίβειες

    • NewsRoom
    Λευτέρης Αυγενάκης

    Λευτέρης Αυγενάκης


    Την δική του απάντηση δίνει ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το βίντεο που τον κατέγραψε να χειροδικεί σε υπάλληλο του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    Να σημειωθεί ότι το περιστατικό διαδραματίστηκε τη Δευτέρα και άρχισε να γίνεται γνωστό, μετά την καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) για περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας από πρώην υπουργό της κυβέρνησης.

    «Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητω συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο» ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Χ.

    «Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου. Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση» επισήμανε.

    «Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλ από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο» κατέληξε.

    Διαβάστε επίσης

    Ασύλληπτο βίντεο: Ο Λευτέρης Αυγενάκης χαστουκίζει υπάλληλο του «Ελευθέριος Βενιζέλος»



    ΣΧΟΛΙΑ