• Πολιτική

    «Κλείδωσε» το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη – Δούκα: Συμφωνήθηκαν οι όροι και η φόρμα διεξαγωγής

    • NewsRoom
    Νίκος Ανδρουλάκης - Χάρης Δούκας

    Νίκος Ανδρουλάκης – Χάρης Δούκας


    «Κλείδωσε» το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη – Δούκα, ύστερα από τη συνάντηση που είχαν τα επιτελεία των δύο υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα.

    Οι συνεργάτες των δύο υποψηφίων, συνεδρίασαν και κατέληξαν σε συμφωνία για τις θεματικές ενότητες και τη μορφή του ντιμπέιτ.

     Το φορμάτ θα παραμείνει ίδιο με αυτό του προηγούμενου, όπου συμμετείχαν οι έξι αρχικοί υποψήφιοι.

    Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ είναι η Πέμπτη ή η Παρασκευή, λόγω της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

    Ωστόσο, η πλευρά του Χάρη Δούκα προτιμά την Παρασκευή και θα προσπαθήσει να πείσει τον Νίκο Ανδρουλάκη να μεταθέσει την προγραμματισμένη συγκέντρωσή του εκείνη την ημέρα.

    Νωρίτερα, ο Παύλος Γερουλάνος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δύο υποψηφίους στη Βουλή. Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από το περιεχόμενο των συνομιλιών, αλλά επανέλαβε ότι δεν σκοπεύει να στηρίξει κάποιον από τους δύο.

    «Είχαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις και με τους δύο. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας, για το πώς μπορούμε να ανοίξουμε, να μεγαλώσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επόμενες εθνικές εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος.

    Παρά τις συναντήσεις αυτές, τόνισε ότι οι συζητήσεις έγιναν χωρίς δική του πρωτοβουλία και παραμένει σταθερός στη θέση που εξέφρασε την Κυριακή: «Οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση και την εκφράζουν στην κάλπη.

    Η συμμετοχή είναι σημαντική, θα ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ και θα νομιμοποιήσει τον πρόεδρο. Καλώ όλους τους ανθρώπους να έρθουν να ψηφίσουν».

    Ο Χάρης Δούκας, επιχειρώντας να κερδίσει την εύνοια του Παύλου Γερουλάνου, δήλωσε ότι τον εκτιμά βαθιά και του έδωσε «λευκή επιταγή» για τον ρόλο του στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.

    «Έχει δυνατό πρόγραμμα, το οποίο το δουλεύει επτά χρόνια και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε. Είναι σημαντική παρακαταθήκη, και ο ίδιος θα επιλέξει τον ρόλο του. Θέλω να δουλέψουμε όλοι μαζί», υπογράμμισε ο κ. Δούκας.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιος είναι ο υπουργός Β… που αγόρασε σπίτι 1,1 εκατ. στα Ανάκτορα – Οργή Μητσοτάκη (όλο το συμβόλαιο αγοραπωλησίας)

    Αντώνης Σαμαράς: Για την έκθεση Αβέρωφ στην Καλαμάτα

    Οι οκτώ ώρες των ελεγκτών της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα γραφεία της Motor Oil

     



    ΣΧΟΛΙΑ