• Πολιτική

    Κυβερνητικές πηγές σε Κασσελάκη: Είσαι ψεύτης, να καταθέσεις την αρχική δήλωση πόθεν έσχες

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και Στέφανου Κασσελάκη για το πόθεν έσχες του δεύτερου αλλά και για την περιουσιακή κατάσταση του πρωθυπουργού και άλλων πολιτικών.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Mega τόνισε για το θέμα:

    «Τιμή μου που με στοχοποιούν, τιμή μου που θέλουν να με ελέγξουν τόσο πολύ. Θα παλέψω με τη δύναμη του κόσμου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντώντας στη ΝΔ για το πόθεν έσχες και συμπλήρωσε: «Έξω από εμένα αυτή η λάσπη, την επιστρέφω εξολοκλήρου». «Γιατί με φοβούνται τόσο πολύ; Οι ίδιοι άρχισαν να μιλούν για το πόθεν έσχες για να αποπροσανατολίσουν από τα Τέμπη και την ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να ζητήσει ο ελληνικός λαός από τη ΝΔ για τα χρήματα της καμπάνιας της» επισήμανε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης.

    Κυβερνητικές πηγές απαντώντας στον κ. Κασσελάκη τονίζουν:

    Πρώτον: Τα μέλη της Κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με την δική του αρχική.

    Δεύτερον: Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά  το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες.

    Όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μια: Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Κασσελάκης: Μιλούν για το πόθεν έσχες για να αποπροσανατολίσουν από τα Τέμπη και την ακρίβεια
    IEA: Σε πράσινες επενδύσεις τα 2 από τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που επενδύονται το 2024 στην ενέργεια
    Goldman Sachs και J.P. Morgan: Τι αλλάζει στις ελληνικές τράπεζες μετά την έγκριση του SSM για τα μερίσματα
     



    ΣΧΟΛΙΑ