• Πολιτική

    Κυβέρνηση: Πώς αντιμετωπίζουν τη διπλή επίθεση Σαμαρά – Καραμανλή

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης


    Στο Μέγαρο Μαξίμου αντιμετωπίζουν με αμηχανία, αλλά και ψυχραιμία το… διπλό χτύπημα των δύο πρώην πρωθυπουργών εναντίον του συνόλου της κοινωνικής, οικονομικής, ιδεολογικής και εθνικής ατζέντας.

    Στον απόηχο των παρεμβάσεων των κυρίων Σαμαρά και Καραμανλή, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή” του δημοσιογράφου, Μανώλη Κοττάκη, κυβερνητικά στελέχη υπεραμύνονται των επιλογών, που έχουν προτάξει η Ηρώδου Αττικού 19 και η οδός Πειραιώς.

    Όπως, για παράδειγμα, η στρατηγική διεύρυνσης του κ. Μητσοτάκη, η οποία έχει οδηγήσει σε πέντε εκλογικές νίκες και δύο αυτοδυναμίες. “Αυτό που προέχει για εμάς είναι η επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας. Εκεί θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας…”, είναι το μήνυμα που εκπέμπεται.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του “ΣΚΑΙ”, επανέλαβε ότι τα σήματα της ευρωκάλπης έχουν διαβαστεί. “Η στρατηγική της λελογισμένης διεύρυνσης, με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της παράταξης αποδίδει”, σημείωσε. “Είναι στρατηγική που την επιδοκιμάζουν οι πολίτες κατά πλειοψηφία. Λύνονται τα προβλήματα. Πολλά από τα στελέχη που μας βρήκαν, εκτός του ότι ήταν με σταυρό, οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους επιδοκίμασαν. Υπάρχει η Ελλάδα με την οικονομική κρίση και η Ελλάδα μετά από αυτά τα δύσκολα χρόνια. Γκρεμίστηκαν οι ταμπέλες”, πρόσθεσε.

    “Η συντριπτική πλειονότητα όλων των συνθέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κοινοβουλευτικά στελέχη. Και η πλειοψηφία της κυβέρνησης, εμού συμπεριλαμβανομένου είναι άνθρωποι από τη ΝΔ. Ξέρετε πόσα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη έχουν αποχωρήσει από ανασχηματισμούς; 15. Όπως τα κοινοβουλευτικά στελέχη, αξιολογούνται. Στο τέλος της ημέρας και από τους πολίτες με βάση το αποτέλεσμα. Την ταχύτητα που παραδίδουν τα λεγόμενα παραδοτέα. Όπως αντιλαμβάνεστε όπως έχουν αντικατασταθεί κοινοβουλευτικά στελέχη έχουν αντικατασταθεί και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη”, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Διαβάστε επίσης:

    Φαβορί και Goal από το Euro

    Το Giant Heart της Novibet γιορτάζει 3 χρόνια κοινωνικής προσφοράς

    Γερμανία-Πολωνία: Οι δύο χώρες επαναβεβαιώνουν τη στρατιωτική συνεργασία τους με σχέδιο κοινής δράσης



    ΣΧΟΛΙΑ