• Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της Morgan Stanley: Οι ελληνικές επιχειρήσεις αξίζουν την προσοχή των ξένων θεσμικών επενδυτών

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    • Contributor

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός Ελλάδας – Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Morgan Stanley


    Ομιλία πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο στο πλαίσιο του Greek Investment Conference του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Morgan Stanley στο Λονδίνο.

    «Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πολλές επιχειρήσεις που αξίζουν την προσοχή των ξένων θεσμικών επενδυτών», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός στέλνοντας ισχυρό μήνυμα πως η Ελλάδα γύρισε σελίδα, με μετρήσιμα πλέον αποτελέσματα.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα πραγματοποίησε επαφές με τους παριστάμενους εκπροσώπους των ελληνικών εισηγμένων και τους θεσμικούς επενδυτές.

    Στο συνέδριο δίνουν το «παρών» ο κ. Kων/νος Μαύρος από την ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ο Αλέξανδρος Εξάρχου, CEO της Ιντρακάτ, ο Λάµπρος Παπακωνσταντίνου πρόεδρος Ideal, η κα Άννα Καλλιάνη, Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο ιδρυτής και CEO του Ομίλου PeopleCert, Βύρων Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Σ. Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος της Intracom, ο Ορέστης Τσακαλώτος, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ομίλου Qualco και ο Κωνσταντίνος Μπήτρος της HIG Capital).

    συνεχής ενημέρωση….

    Αποκλειστικό: Ποιοι τραπεζίτες και επιχειρηματίες βρίσκονται τώρα στο συνέδριο της Morgan Stanley – Το mononews στο Λονδίνο, συνεχής ενημέρωση

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To mononews στο συνέδριο της Morgan Stanley – O Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την ώρα συναντά επενδυτές – Οι επιχειρηματίες που δίνουν το «παρών» (συνεχής ενημέρωση)

     



    ΣΧΟΛΙΑ