ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για σαφή αποδοκιμασία προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο το Κίνημα Αλλαγής διά στόματος του γραμματέως του κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, αναφερόμενο στα πρώτα αποτελέσματα των exit polls.
«Δικαιωθήκαμε που υποστηρίζαμε ότι εξελίχθηκε σε χορηγό της δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλάκης και πρόσθεσε: «Έπαιξε τα ρέστα του και έχασε, δεν έχει περιθώρια παραμονής στην εξουσία, η συνέχιση της παρουσίας του βλάπτει τη χώρα».
Για το αποτέλεσμα που αφορά στο ΚΙΝΑΛ, ο γραμματέας του κινήματος τόνισε ότι φαίνεται να είναι καθαρά τρίτο και ενισχυμένο με νέα πολιτική δυναμική καθώς απεγκλωβίζονται δυνάμεις.
«Η εικόνα αυτή θα επιβεβαιωθεί και θα ενισχυθεί από τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών», εκτίμησε και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πτώση της Χρυσής Αυγής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμερικανοί εισαγγελείς μηνύουν τον Τραμπ για επίθεση στον πολιτισμό
- Χρώμα και φως: Το υπέροχα εμμονικό βλεμμα του Παναγιώτη Τέτση στην Εθνική Πινακοθήκη
- Μη βλέπεις το κακό, μην ακούς το κακό, μην μιλάς για το κακό—το τέταρτο πίθηκο ξέχασαν όμως
- Ποιοι είναι οι 17 μεγάλοι της ελληνικής αγοράς που χάνουν 3,1 δισ. ευρώ από την καθίζηση των μετοχών
