Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Κύκλοι ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντινόπουλο: Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων» σχολιάζουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη  με αφορμή την επιστολή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Στην επιστολή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έθετε θέμα ηγεσίας και ζητούσε σύγκληση οργάνων και νέες εκλογές για νέο αρχηγό.

Σύμφωνα με τις πηγές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας.

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό.

Το ζήτημα τώρα είναι η δίκαιη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για να βγουν γόνιμα συμπεράσματα και να οικοδομηθεί η στρατηγική του κόμματος και οι κινήσεις για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης».

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Επιστολή Κωνσταντινόπουλου, θέτει θέμα ηγεσίας – Να γίνουν εκλογές αρχηγού από τη βάση μέσα στο 2024

ΔΥΠΑ: Πάνω από 16.000 έκαναν διακοπές το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου με voucher κοινωνικού τουρισμού

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δράσεις για κλιματική ουδετερότητα στον κλάδο των τροφίμων