ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Nέα σελίδα για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Οι ΗΠΑ επενδύουν σε έργα που φέρνουν απτά οφέλη
«Ο πρωθυπουργός με νηφαλιότητα, δομημένα, με πειστικό τρόπο και χωρίς διάθεση να αποκρύψει κάτι, ενημέρωσε τη Βουλή και απάντησε στα καίρια ερωτήματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία για το πολύ δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε φέτος από τις πυρκαγιές».
Αυτό αρκέστηκε να δηλώσει ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, παραπέμποντας στην τεκμηριωμένη, όπως είπε, ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κλείνοντας έτσι την πολύωρη συζήτηση στη βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στη χώρα.
«Γίνονται προσπάθειες, κάθε χρόνο, να ενισχυθεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Πέρσι, με απόφαση του πρωθυπουργού προσελήφθηκαν 500 δασοπυροσβέστες – δασοκομάντος και φέτος ακόμα περισσότεροι», τόνισε ο κ. Κικίλιας, ενώ εξήρε τις τιτάνιες προσπάθειες και τις καθημερινές μάχες που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μαζί με τις λιμενικές και αστυνομικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, όλο το διάστημα του δύσκολο αυτού καλοκαιριού.
Διαβάστε επίσης:
Ένταση μεταξύ Τασούλα-Βελόπουλου: «Εξευτελιστική η συμπεριφορά σας για πολιτικό αρχηγό»
Μελόνι: Στο Μέγαρο Μαξίμου η Ιταλίδα πρωθυπουργός – Τι θα συζητήσει με Μητσοτάκη
Κασσελάκης: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Coca-Cola Τρία Έψιλον μοιράζει χαμόγελα και ζεστασιά αυτά τα Χριστούγεννα
- Τράπεζα Πειραιώς: Από 22 Δεκεμβρίου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών μετά τη συγχώνευση με την Πειραιώς Holdings
- Eurobank: Αυξήθηκε κατά 8,1% το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το β’ τρίμηνο 2025
- ΑΑΔΕ: Νέες αναβαθμίσεις στο Ψηφιακό Πελατολόγιο και την εφαρμογή myDATAapp