Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Kι όμως κάποιοι είχαν προβλέψει από καιρό την προεδρική κούρσα του Donald Trump! (pics+video)

O Donald Trump πήρε και επισήμως το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ. Πολλοί το περίμεναν -οι περισσότεροι βέβαια ως μετά Χριστόν προφήτες- άλλοι το θεωρούσαν απίθανο, κάποιοι όμως το είχαν προβλέψει αρκετό καιρό πριν!

Ο λόγος για τη δημοφιλή σειρά cartoon The Simpsons, στην οποία οι σεναριογράφοι της, ως άλλοι προφήτες, είχαν προαναγγείλει  την ανέλιξη του “ηγέτη” Trump και την πορεία του μέχρι τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου των ΗΠΑ.

Στο Youtube οι χρήστες τσακώνονται αν η πρόβλεψη μετρά 15χρόνια (από το 2000) ή μόλις μερικούς μήνες (από το 2015), η ουσία όμως είναι ότι η παρέα του τρομερού Homer Simpson έχει μία ξεχωριστή ικανότητα να μας μεταφέρει στο μέλλον!

Στο απόσπασμα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, το οποίο ήδη μετρά εκατοντάδες χιλιάδες κλικ, αναπαριστάται η κάθοδος του Trump με τη σύζυγό του στις κυλιόμενες σκάλες, με πρωταγωνιστές όμως στην έκδοση του cartoon, τον Ηomer και τη χαρακτηριστική κόμη του επίδοξου Αμερικανού προέδρου.

“Είναι τεράστια τιμή να είμαι εγώ ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. Θα εργαστώ πολύ σκληρά και δε θα σας απογοητεύσω! ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!”, έγραψε ο Donald Trump στο Twitter στους περίπου 10 εκ. followers του και συγκέντρωσε χιλιάδες likes και retweets. O πάμπλουτος επιχειρηματίας θα κονταροχτυπηθεί στα ίσια με την πολιτική του αντίπαλο, υποψήφια των Δημοκρατικών, Hillary Clinton, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να τον “καλωσορίσει” στη μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ γράφοντας στο προφίλ της στο Twitter: “Ας κινηθούμε τώρα για να σιγουρευτούμε ότι ο Trump δε θα πατήσει ποτέ το πόδι του στο Οβάλ Γραφείο”.

Οι απίθανοι Simpsons πάντως έχουν ένα εντυπωσιακό παλμαρέ προβλέποντας το μέλλον. Στο βίντεο που ακολουθεί περιλαμβάνονται 10 συγκεκριμένες περιπτώσεις. Και είναι απίστευτο πόσο μέσα έχουν πέσει!