Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Κατερίνα Νοτοπούλου: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο Κασσελάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ

Κατερίνα Νοτοπούλου

Κατερίνα Νοτοπούλου

Υπέρ της παραπομπής του έκπτωτου προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να επαναδιεκδικήσει την εκλογή του, τάχθηκε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στη γραμμή που χάραξε και η πρόσφατη Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο MEGA και απαντώντας στο ερώτημα αν ο πρώην πρόεδρος πρέπει να παραπεμφθεί, η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέφερε:

«Τα μέλη του κόμματος, ο πρόεδρος ή ο υποψήφιος πρόεδρος, θα πρέπει αυτονόητα να σέβεται το καταστατικό. Από τη στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει προφανώς θα πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».

Σχετικά με το αν υπάρχει ενδεχόμενο η Επιτροπή Δεοντολογίας να τον διαγράψει, η ίδια απάντησε: «Αυτό δεν θα το απαντήσω εγώ, θα το απαντήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας που θα εισηγηθεί και τα όργανα του κόμματος. Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι μέχρι τώρα για να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας.Εφόσον σέβεται το καταστατικό και τα μέλη του κόμματος, έχει τη δυνατότητα να είναι υποψήφιος, θα το αξιολογήσουν τα μέλη».

Διαβάστε επίσης

Δ. Μπατζής (Schroders): Η Ελλάδα έχει περιθώριο για περαιτέρω ανάπτυξη