Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Kασσελάκης: Βγάζει …«μαχαίρια» κατά Μητσοτάκη, με αφορμή το γάμο του – «Είναι υπεύθυνος για τα σχόλια μίσους και ομοφοβίας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Σε πολιτικό θέμα μετατρέπει ο Στέφανος Κασσελάκης τα διαδικαστικά του επικείμενου γάμου του, στις 30 Αυγούστου στην Κρήτη, καθώς σε ανάρτησή του, με αφορμή  τη δημοσιοποίηση της λίστας γάμου που άνοιξε σε γνωστή πλατφόρμα στο εξωτερικό , επιτίθεται στον Πρωθυπουργό και ούτε λίγο ούτε πολύ,  υπονοεί …κατευθυνόμενο λόγο  ομοφοβίας και ρατσισμού, με αφορμή σχόλια αναγνωστών.

Γράφει ο κ. Κασσελάκης:

Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους:

1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί.

2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.

Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου. Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν. Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους: «Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομοπου@@@ρες κομούνια».

Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά. Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή. Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό. Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση. Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί.

Γεωργιάδης για τη λίστα γάμου Κασσελάκη: Δεν του πέρασε από το μυαλό να μαζέψει χρήματα για τους απλήρωτους στην «Αυγή»

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση για τη λίστα γάμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επιτεθεί στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ , με ανάρτησή του, κατηγορώντας ουσιαστικά ότι οι εργαζόμενοι της Αυγής είναι απλήρωτοι. «Το να πάει ένα ωραίο ταξίδι του Μέλιτος με τον κ.Τάϊλερ είναι στον κώδικα των αξιών του περισσότερο σημαντικό, από το να έκαναν έστω λίγες διακοπές και αυτοί οι άνθρωποι των οποίων ανέλαβε την ευθύνη της ζωής τους, όταν έγινε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η συμπεριφορά τελικά είναι όλα όσα θα έπρεπε να ξέρει κάποιος για το τί είναι στα αλήθεια η Αριστερά…».

Η λίστα γάμου

Το ζευγάρι παραμονές του γάμου του, σύμφωνα με το δημοσίευμα του iefimerida, ρύθμισε  και το θέμα των δώρων που ως συνήθως λαμβάνουν οι νεόνυμφοι από τους καλεσμένους τους.

Ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ θα τελεστεί στις 30 Αυγούστου στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στον Βοτανικό Κήπο Χανίων. Το πάρτι για τον γάμο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, σύμφωνα με το προσκλητήριο.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για τους καλεσμένους από το εξωτερικό ο wedding planer έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων προκειμένου Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ να δέχονται εκεί χρήματα ως δώρο.

Διαβάστε επίσης:

Τύμβος Καστά 10 χρόνια μετά – Μια ανασκαφή με παγκόσμιο ενδιαφέρον

Οι αλλαγές που έρχονται το 2025 για επαγγελματίες και επιχειρήσεις -Τι συζητά η κυβέρνηση για τον τεκμαρτό τρόπο φορολόγησης

Αυξάνεται το επίδομα παιδιού, περισσότερα προνόμια για τους τρίτεκνους