• Πολιτική

    Κασσελάκης στην Χαλκίδα – «Φίμωση μελών» καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου του

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Στέφανος Κασσελάκης


    Επίσκεψη του τ. Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, έχει προγραμματιστεί στη Χαλκίδα σήμερα στις 19:30, σε γνωστό καφέ στην παραλία της Χαλκίδας. Εκεί θα συναντηθεί με τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απο την ευρύτερη περιοχή.

    Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του κ. Κασσελάκη ανέφερε πως «η απαγόρευση που επέβαλε μια μικρή μειοψηφία στις οργανώσεις μελών Βριλησσίων και Καισαριανής, εμποδίζοντας τα μέλη να θέσουν προς ψήφο το ψήφισμα που επιθυμούσαν, αποτελεί μια ακόμη μελανή σελίδα για το κόμμα. Μετά τον αποκλεισμό που δεν δικαιολογείται από την Κεντρική Επιτροπή στη διεκδίκηση της προεδρίας από τον Στέφανο Κασσελάκη, προχωρούν σε θλιβερή φίμωση των μελών, τα οποία είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ», με αφορμή περιστατικό που καταγγέλεται χθες πως έλαβε χώρα στην Καισαριανή.

    «Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν. Είναι κρίμα και ντροπή για τη μεγάλη αριστερή προοδευτική παράταξη. Η βάση και τα μέλη οφείλουν να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και όλοι μας πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι γνώμες τους θα ακούγονται», κατέληξε το Γραφείο Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Σαμαράς για Novartis: Μέχρι τέλους, για όλα και για όλους

    Στ. Κασσελάκης: Θα παρουσιάσουμε ρηξικέλευθες προτάσεις την επόμενη βδομάδα, πριν από το συνέδριο

    Κύκλοι των «87» κατά Κασσελάκη: Έχει έτοιμο το ΙΧ κόμμα του, με πολυτελή γραφεία και ιστοσελίδα



    ΣΧΟΛΙΑ