Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Κασσελάκης: Ο κ. Κικίλιας εκθέτει τον πολιτικό του προϊστάμενο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (τι ειρωνεία ο τίτλος, αλήθεια…) δυσχεραίνει τη θέση του», διαμηνύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του.

«Αν εντοπίστηκε η φωτιά στο ξεκίνημά της και διήνυσε 40 χιλιόμετρα επί δύο μερόνυχτα για να φτάσει να κάψει σπίτια στα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι και να σταματήσει στο τσιμέντο, αυτό σημαίνει δύο πράγματα:

1. Ο κ. Κικίλιας αποδεικνύει με βίντεο την πλήρη ανικανότητά του.

2. Εκθέτει τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον κ. Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας την απόλυτη ανεπάρκεια των μέσων πυρόσβεσης», υπογραμμίζει και προσθέτει:

«Σε μία πενταετία που η χώρα είχε χρήματα να επενδύσει, οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη προτίμησαν το πάρτι ημετέρων από την πυροπροστασία. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια».

«Επίσης, ψεύδονται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν: να αφήσουν τους πίνακες και να μας δείξουν το βίντεο που είδα με τα μάτια μου. Εν κατακλείδι, επαναλαμβάνω: Αποπομπή Κικίλια τώρα», καταλήγει ο Στ. Κασσελάκης.

 

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Μαρινάκης: Εν γνώσει του ο κ. Κασσελάκης διασπείρει ψευδείς ειδήσεις

Φωτιές στην Αττική: Υποβολή αιτήσεων για κρατική αρωγή, στεγαστική συνδρομή και κάλυψη οικοσκευής για τους πληγέντες

Άγιοι Ανάργυροι: Συνελήφθη 45χρονος για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο