• Πολιτική

    Κασσελάκης κατά Τσίπρα: «Τα ήξερε όλα για τα οικονομικά, ήταν 15 χρόνια πρόεδρος»

    Στέφανος Κασσελάκης - Αλέξης Τσίπρας

    Στέφανος Κασσελάκης – Αλέξης Τσίπρας


    «Όσα διαχειρίζομαι και διαχειριζόμαστε στα συλλογικά μας όργανα απόρροια μία ηγεσίας που ήταν εκεί για 15 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιώντας ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα και δίνοντας συνέχεια στη στρατηγική της «καμένης γης» που όπως λέει με κάθε ευκαιρία παρέλαβε από τον προκάτοχό του.

    Μιλώντας στο Talk Radio, ο κ. Κασσελάκης προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια για τα οικονομικά του κόμματος».

    «Μιλήσαμε πριν τις ευρωεκλογές, τα ήξερε όλα για τα οικονομικά»

    Ο Στέφανος Κασσελάκης συμπλήρωσε πως συνομίλησε πριν από τις ευρωεκλογές με τον Αλέξη Τσίπρα για όλα τα θέματα μεταξύ των οποίων και τα οικονομικά. «Είχαν πλήρη γνώση όλοι και στο γραφείο του προέδρου και στην Πολιτική Γραμματείας για όλα τα οικονομικά ζητήματα» είπε ο κ. Κασσελάκης και έδωσε και λεπτομέρειες λέγοντας πως υπήρξε ένα τεράστιο άνοιγμα ανάμεσα στις δυο εθνικές εκλογές ακόμα και όταν είχε γίνει ξεκάθαρο πως το κόμμα θα οδηγούνταν σε δραματική μείωση της κρατικής επιχορήγησης.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας τις επιθέσεις προς τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο «φωτογράφισε», αναφέρθηκε στη διαφημιστική σύμβαση του ενός εκατ. ευρώ που είχε υπογραφεί με επιχειρηματικό όμιλο – σύμβαση που ωστόσο διακόπηκε αμέσως μετά την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. «Προφανώς δεν την σύναψα εγώ προσωπικά αυτή τη σύμβαση» είπε χαρακτηριστικά, σπεύδοντας μάλιστα να προσθέσει πως ήταν η συγκεκριμένη σύμβαση «δεν συνάδει με την κουλτούρα της Αυγής…».

    Διαβάστε επίσης:

    Άδωνις: Τόσο μεγάλη θυσία είναι για τους ιδιώτες γιατρούς δύο εφημερίες τον μήνα;

    Μάκης Βορίδης: Πολλαπλά οφέλη από τη συγχώνευση Attica – Παγκρήτιας

    Amita: Ο κόσμος εκεί έξω είναι υπέροχος. Απόλαυσέ τον



    ΣΧΟΛΙΑ