Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Άννας Δρούζα «Όσα δε λέμε» στο Open μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για το πότε ένοιωσε πρώτη φορά την προδοσία και πώς τον άλλαξε ως άνθρωπο, αλλά και για την στιγμή που αποκάλυψε στην μητέρα του την σεξουαλικότητά του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε άνθρωπος που συγκινείται συχνά και που δεν φοβάται να κλάψει κόντρα στα στερεότυπα που συνδέουν τα δάκρυα με την αδυναμία.

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

Στην εκπομπή της Άννας Δρούζα, μίλησε και η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία αποκάλυψε τις συμβουλές που του έχει δώσει και τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει στην Ελλάδα παρότι είχε ξεκινήσει να δημιουργεί μία καλή ζωή στην Αμερική.

Μιλώντας για την προδοσία ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει».

«Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα – Διαπραγματεύσεις in extremis στο Κάιρο

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε

Υπουργείο Εξωτερικών: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα η λειτουργία της Μονής της Χώρας ως μουσουλμανικού τεμένους