Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Κασσελάκης: Διέγραψε την Αθηνά Λινού – Ανεπαρκείς οι εξηγήσεις για Prolepsis

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι έχει ζητηθεί από την κυρία Λινού η παραίτησή της προκειμένου να παραμείνει η έδρα στο κόμμα. Εξηγώντας την απόφασή του αναφέρει ότι ζήτησε εξηγήσεις για την υπόθεση της ΑΜΚΕ Prolepsis που δεν κρίθηκαν επαρκείς, ενώ αφήνει αιχμές για τον τρόπο που επελέγη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

«Η διαφάνεια και ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες για εμάς. Αυτές άλλωστε συνιστούν και ειδοποιό διαφορά μεταξύ της Αριστεράς και του συστήματος Μητσοτάκη. Σε τέτοια όμως ζητήματα πρέπει κανείς να είναι δίκαιος, να κάνει έρευνα -ακόμη και χρονοβόρα- και όχι να λειτουργεί υπό οποιαδήποτε πίεση ή το βάρος της κοινής γνώμης.

Ζήτησα εξηγήσεις από την Αθηνά Λινού για την υπόθεση της ΑΜΚΕ Prolepsis. Τα στοιχεία που μας παρείχε δημιούργησαν περισσότερες απορίες και αμφιβολίες από όσες προϋπήρχαν. Το γραφείο μου ζήτησε περαιτέρω διευκρινίσεις και στοιχεία, τα οποία δεν δόθηκαν μέχρι σήμερα, που είναι η ημέρα της έναρξης των εργασιών της Βουλής. Αναζητούμε όλη μέρα την Αθηνά Λινού για να της ζητήσουμε να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα προκειμένου να διευκολύνει το κόμμα. Είναι ενήμεροι οι συνεργάτες της. Δεν απαντά.

Συνεπώς, ζήτησα τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τυχόν παραίτησή της πλέον είναι προσωπικό (και πολιτικό) ηθικό της ζήτημα».

 

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιές σε εξέλιξη σε Νίκαια και Καβάλα

Σαλαμίνα: Απίστευτα βίντεο με τον επίδοξο βιαστή 20χρονης – Φίλος της κοπέλας τον χτυπά και τον βρίζει

Παύλος Πολάκης: «Απλά δικαίωση» η διαγραφή Λινού