ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, αποχαιρετά τον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (25/4) σε ηλικία 79 ετών.
«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σ’ αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδερφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Καλλιάνος.
«Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της αγγειοχειρουργικής κλινικής» τόνισε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ό,τι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή».
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος κατά Κασσελάκη: Ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ από τα μαλλιά του πιάνεται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση πρέπει να ενημερώνει τους μετανάστες 21 ημέρες πριν από την απέλασή τους
- Τρία παιδιά παρασύρθηκαν από διερχόμενη μηχανή στη Ριζούπολη
- Ιράν: Για το Σάββατο μεταφέρθηκαν οι νέες συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Χαλάνδρι: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 46χρονος που έκλεψε ταξί
