Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κ. Λούλης προς ΣΥΡΙΖΑ: Προφανώς δεν είδατε τα εγκωμιαστικά σχόλια του Τόσκα και του Καραγιάννη

Κώστας Λούλης. Βιομήχανος

Κώστας Λούλης. Βιομήχανος

«Οι όψιμοι επικριτές μου δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο μου», αναφέρει στην απάντησή του προς την επικριτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο γενικός γραμματέας Τουρισμού και επιχειρηματίας (Μύλοι Λούλη) Κωνσταντίνος Λούλης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Λούλη, με αφορμή δημοσίευμα της  «Εφημερίδας των Συντακτών» το οποίο παρουσίαζε τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού ως υμνητή της Χούντας, με αφορμή το βιβλίο που είχε γράψει για την ιστορία της  σύγχρονης Ελλάδος.

Ωστόσο, όπως σημειώνει στην απάντησή του ο κ. Λούλης, στο βιβλίο περιέχονται μεταξύ άλλων και μια σειρά από 60 εγκωμιαστικά σχόλια για την έκδοση από εκπροσώπους όλων των κομμάτων, μεταξύ των οποίων και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, και συγκεκριμένα των κκ Ν. Τόσκα και Γ. Καραγιάννη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Τουρισμού έχει ως εξής:

«Όσοι μου ασκούν κριτική, προφανώς δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο μου που συνιστά μια ψυχρή αποτύπωση των δύο τελευταίων αιώνων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η οποία περιλαμβάνει και την περίοδο της Χούντας των Συνταγματαρχών.

Τους όψιμους επικριτές μου, τους παραπέμπω στις δέκα τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Εκεί θα βρουν 60 εγκωμιαστικά σχόλια για την αντικειμενική αποτύπωση των ιστορικών γεγονότων από εκπροσώπους ΟΛΩΝ των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, μεταξύ των οποίων και πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ. Νίκος Τόσκας και Γιάννης Καραγιάννης».