ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εισαγγελική εντολή πραγματοποιήθηκε σήμερα η αστυνομική έρευνα στο σπίτι στενής συνεργάτιδας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συγκεκριμένη έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται απο την οικονομική εισαγγελία και την εισαγγελέα διαφθοράς, για την υπόθεση της Novartis.
Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως την έρευνα διέταξε η εισαγγελέας διαφθοράς, η οποία χειρίζεται απευθείας την υπόθεση και θα αξιολογήσει τυχόν ευρήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λοβέρδος για Novartis: Η κακόγουστη παράσταση έλαβε τέλος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εξελίξεις για την υπόθεση του αμυντικού υλικού τρέχουν και ο Καμμένος… γλεντάει στον Έβρο (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Novartis: Υπέρ της εισαγγελέως Διαφθοράς πέντε μέλη της Ένωσης Δικαστών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι πρωτοβουλίες για τη θεσμική ενίσχυση του οινοτουρισμού
- ΕΕ: Εξετάζει σχέδια έκτακτης ανάγκης για την προστασία της οικονομίας από τους δασμούς Τραμπ
- Μπατζελή: Στο Πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ η «πράσινη» βουλευτής – «Εμπιστεύομαι την εσωκομματική διαδικασία»
- Ομοσπονδία Αστυνομικών: Ο Κ. Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ αυτό που αξίζει για όλους τους ενστόλους
