Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ηράκλειο: Ηλεκτρονικές κλήσεις θα λαμβάνουν οι παραβάτες οδηγοί από το νέο έτος

Η Δημοτική Αστυνομία του Ηρακλείου από το νέο έτος, αποφάσισε να εφαρμόζει μια νέα μέθοδο για τη βεβαίωση παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ο νέος τρόπος θα αξιοποιεί την τεχνολογία.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος, ένα κινητό τηλέφωνο που θα διαθέτει ειδική εφαρμογή και θα συνδέεται ασύρματα με εκτυπωτή, μέσω Bluetooth, θα βεβαιώνει την παράβαση μαζί με φωτογραφία.

Για λόγους οικονομίας, θα εκτυπώνεται μόνο η παράβαση και όχι η φωτογραφία. Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος εξηγεί ότι “σε περίπτωση ένστασης από τον πολίτη στον οποίο βεβαιώθηκε η παράβαση, θα μπορεί ο ίδιος να δει την ηλεκτρονική κλήση, αλλά και την φωτογραφία από το όχημά του ή οτιδήποτε άλλο καταγραφεί από τους δημοτικούς αστυνομικούς”.
Ο πολίτης θα μπορεί να υποβάλλει ένσταση εντός τριημέρου, ενώ η παράβαση θα καταχωρείται άμεσα στη βάση δεδομένων της Δημοτικής Αστυνομίας και την Οικονομική υπηρεσία του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονισμένος ο Κ. Σημίτης για την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτες αποκαλύψεις για έγκλημα στους Αγ. Αναργύρους: Ο αυτόχειρας αστυνομικός υπηρετούσε στη Βουλή