ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εφόδους σε τουλάχιστον έξι εταιρείες και σε σπίτια υπόπτων προσώπων, για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με εντολή των εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς έχοντας στα χέρια τους να έγγραφα και μαρτυρικές καταθέσεις εντόπισαν πρόσωπα που φέρονται να έχουν σχέση και με τις δύο εταιρείες που σχετίζονται με το λογισμικό predator και με τις τουλάχιστον 6 εταιρείες που διατάχθηκαν οι αιφνιδιαστικές έφοδοι προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία στην έρευνα τους για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.
Παράλληλα, οι εισαγγελείς απέστειλαν αίτημα στην ΕΥΠ ζητώντας επίσημη απάντηση για το εάν οι πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι που αναφέρονται σε δημοσιεύματα, βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από την Κρατική Υπηρεσία.
Διαβάστε επίσης:
Οικονόμου: Η κυβέρνηση δεν συγκαλύπτει ευθύνες που εκφεύγουν του πλαισίου νόμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παγκόσμιο σοκ για την Google: Κρίθηκε ένοχη για παράνομο μονοπώλιο στη διαφήμιση
- Reuters: Η SpaceX του Έλον Μασκ είναι το φαβορί για να αναλάβει την αντιπυραυλική ασπίδα «Χρυσός Θόλος» του Ντόναλντ Τραμπ
- Πειραιώς: Διέθεσε δωρεάν 985 χιλ. ίδιες μετοχές σε 154 δικαιούχους
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Δεν αναμένεται παγκόσμια ύφεση, αλλά αυξημένος πληθωρισμός σε ορισμένες χώρες
