• Πολιτική

    Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν υφίσταται «παραίτηση» του προέδρου του ΕΛΓΟ γιατί η θητεία του είχε ήδη ολοκληρωθεί

    • NewsRoom

    Σέρκο Χαρουτουνιάν


    Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προέβει σε ανακοίνωση σχετικά με την «παραίτηση» του προέδρου του ΕΛΓΟ, Σέρκο Χαρουτουνιάν. Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου του υπουργείου ανέφερε πως δεν υφίσταται «παραίτηση» του προέδρου καθώς η θητεία του έχει ολοκληρωθεί.

    Νωρίτερα, ο Σέρκο Χαρουτουνιάν, με επιστολή του υποστήριζε πως υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ). Ο Χαρουτουνιάν είχε κάνει λόγο στην επιστολή του για παραγκωνισμό και για πιέσεις για «απευθείας αναθέσεις». Το υπουργείο αναφερόμενο σε αυτή την επιστολή μίλησε για «προσωπικές πικρίες» και «προσωπικές συμπεριφορές».

    Από το Γραφείο Τύπου του ΥΠΑΑΤ ανακοινώθηκαν τα εξής:

    «Η θητεία του κ. Σέρκου Χαρουτουνιάν, έχει ολοκληρωθεί και για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικής Οργάνωσης και Εποπτείας Νομικών Προσώπων του ΥΠΑΑΤ. Συνεπώς δεν υφίσταται ζήτημα παραίτησης.

    Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού. Προφανώς δεν εκφράζουν πολιτικές θέσεις, αλλά απηχούν προσωπικές πικρίες και αποτυπώνουν προσωπικές συμπεριφορές.»

    Διαβάστε επίσης:

    ΗΠΑ: Μπάιντεν και Τραμπ συμφώνησαν σε τηλεμαχία στις 27 Ιουνίου

    ΗΠΑ: Αυστηρή προειδοποίηση στην αυστριακή τράπεζα Raiffeisen για τις συναλλαγές της με τη Ρωσία

    FIR Αθηνών: 11 παραβάσεις από 2 τουρκιά αεροσκάφη και 14 ελικόπτερα



    ΣΧΟΛΙΑ