ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Μητσοτάκης από την ασφάλεια των κομματικών γραφείων μπορεί να λέει ό,τι θέλει», αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και προσθέτει: «Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να κάνει ζωντανό διάλογο με τους πολίτες».
Ακολούθως υποστηρίζει: «Όταν μάλιστα μιλάει για συνταξιούχους, να του θυμίσουμε ότι αναφέρεται σε αυτούς που τους έχει ήδη κόψει σχεδόν 3 δισ., με την κατάργηση της 13ης σύνταξης εδώ και τρία χρόνια. Αναφέρεται σε αυτούς που πληρώνουν 4-5 φορές πάνω το ρεύμα όπως έχει παραδεχτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Για την πλειοψηφία των πολιτών ο μήνας δεν βγαίνει και για αυτό το τραγικό αδιέξοδο οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη είναι εγκληματικές. Να είναι σίγουρος ότι πέρα από την οργή υπάρχει και η αποφασιστικότητα των πολιτών ότι τα πράγματα μπορούν και πρέπει να πάνε αλλιώς. Θα το διαπιστώσει πολύ σύντομα».
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ την Πέμπτη
Φίλης: Λάθος η απόφαση του ΣτΕ για την πανεπιστημιακή αστυνομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέμπη: Πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας αμφισβητούν τις αναφορές του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα
- Ελληνοτουρκικό παζάρι: Συναντήσεις πολιτικών και Ελλήνων-Τούρκων επιχειρηματιών στη σκιά της Διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Τρία καυτά ερωτήματα των ξένων – Χειρόφρενο στην παροχολογία ελέω εμπορικού πολέμου
- Τι θα κάνουν οι αγορές με βάση τον VIX S&P 500, τα σοφά λόγια Μπάφετ, τα μπόνους στον ΟΠΑΠ, οι νέες αρμοδιότητες Χατζηδάκη, γιατί πήγε ο Καρατζάς στον Πιερ, και η οργή του ΚΜ με την πλατινομαλλούσα βουλευτή
