ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Οικονόμου ασκεί κριτική στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την ενισχυμένη εποπτεία. Ψέματα και μετατροπή του άσπρου σε μαύρου καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας.
Ο Γιάννης Οικονόμου επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Έλληνες».
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:
«Η ευρωπαϊκή ηγεσία συγχαίρει σήμερα την Ελλάδα για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία. Ο κ. Τσίπρας, που έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου, με το ψέμα, την εξαπάτηση, τον διχασμό, τους φόρους, τις περικοπές, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης και την περιθωριοποίηση της χώρας, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Έλληνες.
»Αμετανόητος, εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει».
Διαβάστε επίσης
Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για όσα πετύχαμε το ‘18
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Προανήγγειλε μεγάλα διαστημικά σχέδια για Ρωσία και Κίνα – Γιατί εκθείασε τον Έλον Μασκ
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην κυβερνήτης του Κουρσκ για απάτη – Αντικαταστάθηκε μετά την ουκρανική επίθεση
- Ευρωαγορές: Πίεση στις μετοχές των ημιαγωγών μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της ASML
- Σερβία: Εξελέγη με 153 ψήφους υπέρ η νέα κυβέρνηση
